Probeersel 4: de reeks is bijna af !

Probeersel, het vierde en eennalaatste boek

We zijn er bijna ! Van de week werd dit thuis bezorgd: het vierde Probeersel boek. Leuk detail: dit is ook het tiende boek in mijn oeuvre. Ja, zo ver zijn we al. Dat schiet natuurlijk wel op als je een vijfdelige reeks uitbrengt, maar toch. Dus Die valt inmiddels via mij te bestellen. Ook de overige drie delen van deze reeks zijn nog te verkrijgen. Duur ? Ja, dat is duur ja. Dat is niet mijn schuld. Ik bracht elke drie maanden één boek uit van vijftien euro. Dat is vijf euro per maand. Maar als u ze niet koopt, wordt de serie wel veel duurder ineens ja.

En op 3 juli 2015 is het helemáál duur. Want dan komt boek 5, het slot, uit. Dus dan hebben we het over, wacht, even rekenen, vijf keer vijftien, jezus. Over vijfenzeventig euro ! Maar dan heb je er wel een verzamelbox bij. Ik wil maar zeggen. En de reeks is uitgebracht in een heel beperkte oplage, er komt geen tweede druk, dus eh, ja, gewoon kopen. Nu kan het nog.

Hoezo 3 juli, René ? Wel, dat is grappig: op die datum is het exact achttien jaar geleden dat het eerste plaatje van boek 1 getekend werd. Echt waar, René, ja, echt waar. Daarom wordt er die avond ook een presentatie gehouden in Tilburg, met als titel ‘Probeersel wordt volwassen’. Optredens, bier, en een complete vijfdelige stripreeks. Wat wil je nog meer !

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.