Louis has entered the building !

portretten-nachtburgemeesters-rene-van-densen-f-van-der-meer-godelieve-engbersen

Ik had natuurlijk nog een update kunnen plaatsen bij dit eerdere nieuws maar dit verdient toch wel een eigen nieuwsbericht. Want het is gelukt: de expositie had als doel om het portret van Rockin’ Louis mogelijk te maken, en 21 mei aanstaande wordt het onthuld ! BAM ! Louis neemt daarmee zijn rechtmatige plek op in de galerij als allereerste Nachtburgemeester van Tilburg.

LOUIS HAS ENTERED THE BUILDING ! I REPEAT: LOUIS HAS ENTERED THE BUILDING !

En daarom gaan we feesten ! U kunt de portretten bezichtigen en u alvast indrinken vanaf 19u, en vanaf 21u gaan we los (tot maximaal 23u, maar dat zijn details). Ook ik zal zelf enkele gedichten voordragen. Alles heeft een Elvis-thema, in nagedachtenis van Louis, die natuurlijk een enorme Elvis-liefhebber was. Dus maak uw borst of toiletbril maar nat !

Meer info uiteraard bij het event op Feestboek.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *