de melopEeërs | De Wolven van La Mancha

Af en toe (op dit moment eens in de twee jaar, maar ik vermoed dat dat dit jaar nog gaat veranderen) publiceer ik wel eens wat in andermans boekwerk. En aldus verscheen onlangs de poëziebundel de melopEeërs, samengesteld door De Wolven van La Mancha. Onder de zeer illustere namen bevindt zich dus ook de mijne. Het boek is via internet te koop maar ook op enkele plaatsen in Gent te verkrijgen. En als ik u was, wist ik wel voor welke van die twee opties ik koos.

Bevat gedichten van:

 • Hubert Samson
 • Philip Volckaert
 • Marie Follebout
 • Wim Vandeleene
 • Philippe Marmenout
 • Wim Drusius
 • Geoffrey Colson
 • Ruben De Somer
 • Davy Vercaigne
 • Erika De Stercke
 • René van Densen

De Wolven van La Mancha is een dichterscollectief dat sinds 2006 Gent en omstreken met poëzie en performances bestookt. Zoals het echte “stroppendragers” betaamt schoppen zij graag tegen de zere schenen van het cultuurestablishement. Met hun vrije podia gaven zij aan menig onontdekt talent een kans. De leden pakten de afgelopen jaren uit met verscheidene poëzieshows en mogen zelfs een heus radioprogramma op hun palmares schrijven. Dankzij die resem van activiteiten is De Wolven van La Mancha een vaste speler geworden in het Gentse cultuurlandschap.

Softcover, 53 pagina’s
ISBN: 9789460791918
Utgeverij Het Punt

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *