Dit weekend in Mokkapot, Borgerhout: lekker scheuren

KOMT DAT ZIEN EN DOEN!!!
Kom lekker scheuren!

Nu scheurstrookjesposters met uitsterven bedreigd zijn door de opkomst van het internet, heeft Mokkakapot een nationaal kweekprogramma opgezet. Acht kunstenaars maakten hun versie van de een scheurstrookjesposter en deze worden een maand lang tentoongesteld.

Want hoe gaat u ooit uw poes terugvinden zonder scheurstrookjesposter en hoe kun je ooit een piano op de muziekschool aan een medeleerling verkopen zonder scheurstrookjesposter? Het antwoord is simpel: niet. Daarom dit kweekprogramma om de scheurstrookjesposters te herwaarderen.

Met werk van Jangojim, Dirk Bohez, Vincent Van Meenen, Idris Sevenans, Geert Simonis, René van Densen, Zena Van den Block en Wim Paeshuyse (tevens curator).

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *