We zijn nu zo ver in de Feestdagenmaand dat het geen barst meer uitmaakt, maar weet u nog dat u niks kon kopen? Dat moet een láng half jaar voor u zijn geweest. Al dat geld waarvan u nu geen idéé meer had wat ermee te doen. Natuurlijk wou u dolgraag al mijn boekjes, petjes en sleutelhangers kopen. Snap ik. Maar ging niet hè. Shop deed het niet. En ik treed ook zelden meer ergens op, dus merch bij een optreden kopen kon ook al niet. Sparen was natuurlijk nog een optie. Maar tegen deze rente…

Dus heb ik goed nieuws inmiddels. U kunt gewoon weer mijn shit hopen. Via Boekjeswebshop.nl is heel mijn oeuvre beschikbaar. Dat is niet heel raar want ik heb die site maar opgericht. Ik ken namelijk nog wel meer mensen die boekjes en andere leuke dingen uitbrengen en die het lastig hebben om dat verkocht te krijgen. Dus dacht ik, ik zet een site op en geef iedereen die wil (en niet reeds een serieuze grote uitgever met eigen site, verkoop via Bol.com enzovoort is, maar gewoon een hobby-boekjesmaker met mini-oplagen die wat meer aandacht voor die paar boekjes in de onderste keukenlade wil zodat daar binnenkort gewoon weer brood en pasta in kan) de kans om er ook zijn of haar boekjes te verkopen.

Boekjeswebshop.nl maakt dus een babyvuistje naar de grote spelers door enkel werk van de kleinere jongens en meisjes te verkopen. En ik ga dat grátis doen, net als alles wat ik doe want ik ben gek. U kunt mij steunen door (ein-de-lijk, wat moet dát heerlijk voelen voor u!) mijn boekjes te kopen, al bestaat het risico dat ik dan alleen maar nog méér gekke boekjes ga verzinnen. En check regelmatig terug, want er zal hopelijk ook snel meer werk van anderen op verschijnen. Al uw unieke, alternatieve, kleine gekke uitgaven op één bescheiden internetplekje.

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *