Sint Klaar

empty_dvd_coverLeuk hoor. Die dvd’s. Maar wie gaat die nog speciaal huren ? Daar heb ik ook lang niet altijd zin in natuurlijk. Soms heb je zin, maar niet in de videotheek. Dan is online natuurlijk nog een optie. Daar heb je ook filmpjes. Maar goed, in een avontuurlijke bui is er ook nog wat anders: de webcam !

… En daar weet ik dus letterlijk niks van. Ik ben van de deeveedees en fimmul clipjes. Zo af en toe eens een geil verhaaltje lezen. Die shit. Weet ik veel, verder. Dus het is even zoeken waar je begint, maar het valt allemaal wel aardig te vinden. Zoveel geef ik toe. Alleen: dat heb ik weer. De eerste cam die ik aanklik, eh… tja.

Man. Baard. Rode mijter. U snapt ‘m wel. Hij noemde zichzelf ‘Sint Klaar’. Wat me bezield heeft om op zijn naam te klikken, weet ik eigenlijk nog niet. Maar daar zit-ie. Pontificaal in beeld. Hij vraagt me of ik iets geils wil zien. In het chatvenster. Ik schrik er even van. Maar direct voel ik de nieuwsgierigheid. Wat zou hij gaan doen ? Dus tik ik maar ‘ja’ in. Meer niet. Gewoon ‘ja’. Niet te enthousiast overkomen.

De Sint pakt iets rechts buiten beeld. Hij laat het zien. Het is een kadopakje. Rode strik. Ik kijk verwonderd toe. Hij trekt de strik los en opent het doosje. Heel theatraal kijkt hij in de verpakking. Geil word ik er tot dusver niet van, maar amusant is het wel. Ik steek een sigaretje aan en blijf kijken.

Ja, wat verwacht je dat hij tevoorschijn haalt ? Ik hou mijn adem stil wanneer hij in de verpakking graait. Het blijkt een… grote rode brandweerauto. Oke. Dat had ik niet verwacht. Het is een mooie brandweerauto hoor. Maar dit is toch een tikje gek.

In de achtergrond staan nog meer pakjes, zie ik ineens. Wat de hel heb ik nu voor chat gevonden ?

*Dit is niet af. Natuurlijk is dit niet af. Ik kan niet door. Niet alleen omdat het concept van een Sinterklaas die zich uitleeft op kadootjes, nogal walgelijk is (het idee leek me zo grappig) maar ook omdat mijn gevoel voor humor eventjes stuk is. Het lukt vandaag niet. Dit niet. U moet de rest er zelf maar bij bedenken.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *