Prozacstad: de Poëtische Logikwiz (Gentse Feesten 2014)

Gentse Feesten 2014
Ik kondigde het al aan: over een paar weekjes treed ik op tijdens de Gentse Feesten. Tijd voor een kleine update, want ik ga iets speciaals doen. Puzzelliefhebbers opgelet !

Geen idee of dit ooit eerder is gedaan: het optreden wordt een poëtische logikwiz. Ja, dat leest u goed. Tijdens Zaradi Tebe mocht een handvol luisteraars al mijn eerste probeerteksten horen over de inwoners van ‘Prozacstad’. Mijn bedoeling is dit concept steeds verder uit te werken tot er een bescheiden theaterconcept ontstaat, maar voor nu probeer ik elke stap het thema in een nieuwe richting te duwen. De personages die in mijn gedichten opgevoerd worden, worden steeds gedetailleerder en gaan ook met elkaar interacteren. De goede luisteraar zal hierdoor veel over deze persoonlijkheden te weten komen.

En zo kan er dus, vermits men goed luistert, een logigram ingevuld worden tijdens mijn voordracht. Hieruit ontstaat, via de laatste in te vullen antwoorden, een nieuw gedicht. Bovendien valt er aan het eind van mijn voordracht nog iets te winnen. Kom dus zeker zaterdag 19 juli naar Los Perros Calientes in Gent en puzzel mee !

Share Button

2 thoughts on “Prozacstad: de Poëtische Logikwiz (Gentse Feesten 2014)

 1. Omdat het veel gevraagd is dat u de hele avond, puur voor mijn optreden, in een café blijft zitten terwijl tweehonderd meter verderop de Gentse Feesten in volle gang zijn, dit krijg ik net van de organisatie door:

  Verloop van de avond:

  19h00: opening café
  20h00: klank
  21h00: woord
  22h00: klank
  23h00: DJ

  Er schijnen TWEE dichters te zijn, die dus samen het blok tussen 21u-22u dienen te vullen. Ik ben een van die twee.

 2. Mocht iemand wél weten of dit eerder is gedaan, dan hoor ik het altijd graag uiteraard. Ik ben enorm benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *