cover-probeersel-boek1Lang, lang geleden en in een heel andere wereld… Er was een tijd vóórdat ik schreef. Ja, echt waar. Toen tekende ik. Strips. Ze verschenen ook op internet, en met een beetje zoeken kunt u er nog wel een aantal van terugvinden. Mijn belangrijkste en meest tijdrovende werk was een vijfdelige filosofisch getinte graphic novel reeks rondom een jongeman die na een stevige zuipronde zijn geheugen kwijtgeraakt is. De naam van deze strip was Probeersel.

Vandaag heb ik officieel de offerte aangevraagd voor boek 1 van deze quintologie. Ik beschouw deze vijf boeken als mijn allerbeste werk ooit ooit OOIT. Dus het moet ook maar eens gebundeld worden. Binnenkort verschijnt deel 1, in full-colour, in een kleine oplage. 90 pagina’s, en alle oorspronkelijke (gebrekkige) dialogen, kleurfouten, tenenkrommende tekenstijlen en -foutjes zijn, uit respect voor het oorspronkelijke werk, intact gehouden. Dus, lees eens een 17 jaar oude strip van mijn hand en bestel dit boek ! (Binnenkort dan dus.)

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Eén gedachte over “Binnenkort: Strips ! Oúde strips zelfs !”
  1. Update ! JAZEKER UPDATE ! Ze zijn vandaag binnengekomen en kunnen dus per nu besteld worden. Kijk op mijn contactpagina om te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *