Agenda

Boekingen

Jammer, maar René van Densen treedt niet meer op. Hij is daar begin 2019 mee gestopt.
 

Optredens van René van Densen

RSS

2018

 • vr
  11
  mei
  2018

  Droef Aid Dag Twee

  21:15

  Bovenverdieping Trafiek / Pierkespark Brugse Poort (Bij De Vieze Gasten) / Gent / België / entree gratis

  René van Densen is mede-organisator van Droef.gent maar gunt daar met name anderen het podium. Derhalve treedt hij zelf zeer weinig op. Ter ere van het BOM-Festival in de Brugse Poort, waar dit jaar Droef Aid (de 8e editie van Droef, en direct meerdaags) als onderdeel in opgenomen wordt, zal hij nog eens de legendarische legerjas aantrekken. Voor wie hem nog nooit heeft zien optreden, voor wie hem heeft zien optreden maar het alweer vergeten is, voor wie hem zag optreden en het goed vond. Of voor wie hem op Droeffier in december zag, toen hij al zijn teksten live wegsmeet in plaats van ze voor te dragen. Wees allen welkom. Inkom gratis. Er is muziek en er zijn ook andere sprekers en zo.

 • di
  12
  jun
  2018

  Sprekende Ezels Brussel

  20:30 café Jester / Hallepoortlaan 2 / 1060 Sint-Gillis (Brussel) / België / Entree gratis

  De Sprekende Ezels in Brussel stonden nog op het verlanglijstje van René van Densen om er eens op te treden. In feite staat het na vanavond nog altijd op zijn verlanglijstje want dit was vroeger enkel in het legendarische café Monk, maar sinds kort is er een tweede locatie aan het programma toegevoegd, te weten café Jester. En die naam past goed bij Van Densen, dus komt hij af. Wees op tijd, want René moet ook nog een trein terug naar huis zien te halen en we kunnen niet eeuwig wachten tot u er ook bent. Bent u er nog nooit geweest? Jester is op een zeer kleine afstand van het vermaarde en sfeervolle station Brussel-Zuid (Midi), waar het altijd een feest is om op een perron te wachten. Genot verzekerd !

 • zo
  30
  sep
  2018

  Eigen Aap Leest

  19:30 café Aap / Vlasmarkt 14 / 9000 Gent / België / Entree gratis / Facebook event

  Omdat we nog maar eens willen aantonen dat het legendarisch hol van verderf en beruchte Gentse cultuurtempel café Aap in feite een romantische literaire kroeg is waar het nooit stinkt en waar uw lief of minnares uiteraard volledig veilig is, organiseren we met massa’s tegenzin de vijfde editie van ‘Eigen Aap Leest’.

  Dus schrap al uw afspraken op zondagavond, laat uw ander lief gewoon thuis, steek de kinderen bij uw andere minnares (of minnaar) en vlieg per bezem, gevleugeld paard of futuristische luchtballon naar de vlasmarkt om uzelf verslaafd te maken aan vette poëzie en spoken word.

  door:

  René Van Densen (verboden en verbannen in Nederland)

  Les Moretales (Serge Gainsbourg & Anais Nin anno 2018)

  Giovanni Baudonck (onbetwiste keizer van de slam poetry)

  Kevin Amse (held van het vaderland, gevreesd in het buitenland)

  presentatie: Bob Minne aka Bobadas
  randanimatie: Lucas Standaert
  special surpise act: Li Ani Rya
  vertalingen in Portugees, Turks en West Vlaams: Michiel D’hont

  Gratis inktvis of walrus (naar keuze) voor de eerste 38 bezoekers, af te halen in den Afsnis

One thought on “Agenda

 1. Ik wil alleen getroost worden door een verdrietig meisje, hoe dikwijls moet ik dat nog zeggen als ik niet vergeetachtig ben !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.