Agenda

Boekingen

Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Wil je René zien optreden op jouw evenement? Je kunt hem gewoon een bericht sturen, hij komt waarschijnlijk graag. Is die jongen ook weer even het huis uit, moet je maar denken.
 

Optredens van René van Densen

RSS

Informatie

 • vr
  11
  mei
  2018

  Droef Aid Dag Twee

  21:15

  Bovenverdieping Trafiek / Pierkespark Brugse Poort (Bij De Vieze Gasten) / Gent / België / entree gratis

  René van Densen is mede-organisator van Droef.gent maar gunt daar met name anderen het podium. Derhalve treedt hij zelf zeer weinig op. Ter ere van het BOM-Festival in de Brugse Poort, waar dit jaar Droef Aid (de 8e editie van Droef, en direct meerdaags) als onderdeel in opgenomen wordt, zal hij nog eens de legendarische legerjas aantrekken. Voor wie hem nog nooit heeft zien optreden, voor wie hem heeft zien optreden maar het alweer vergeten is, voor wie hem zag optreden en het goed vond. Of voor wie hem op Droeffier in december zag, toen hij al zijn teksten live wegsmeet in plaats van ze voor te dragen. Wees allen welkom. Inkom gratis. Er is muziek en er zijn ook andere sprekers en zo.

One thought on “Agenda

 1. Ik wil alleen getroost worden door een verdrietig meisje, hoe dikwijls moet ik dat nog zeggen als ik niet vergeetachtig ben !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *