Agenda

Boekingen

Jammer, maar René van Densen treedt niet meer op. Hij is daar begin 2019 mee gestopt.
 

Optredens van René van Densen

RSS

2013

 • za
  09
  feb
  2013

  Voordracht "Hofnar van de Ondergang" (+ oereditie Poëzie Met De Hoed)

  21:00 De Tuin van Heden / Meierij 178 / 9050 Ledeberg (Gent), Belgium

  Uniek gelegenheidsoptreden: Gentse dichter Bobadas en Nederlandse dichter René van Densen dragen samen hoofdstuk 13 voor uit laatstgenoemde’s roman-in-wording, ‘Hofnar van de Ondergang’. Aansluitend zullen we met de aanwezige dichters spontaan een volledig nieuw dichtpodium-concept laten ontstaan, maar dat wisten we van tevoren nog niet. (Deze beschrijving is achteraf geschreven). Georganiseerd door Dichter Bij Ithaka.

 • ma
  01
  apr
  2013

  1 + 4 = 5 (lustrum KutBinnenlanders)

  20:00 Kaffee 't Buitenbeentje / Heuvel 15a / 5038 CN Tilburg / The Netherlands

  Georganiseerd door KutBinnenlanders.nl. Deze idiote Nederlandse website bestaat officiëel vijf jaar, en dat wordt gevierd ! Met muziek, absurdisme, dichters, Kutbier (nee echt), een botanisch acteur (nee echt) en de presentatie van een duobundel: Gentse dichter Bobadas en Nederlander René van Densen, twee dichtbundels in één kaft. Het café is niet heel groot en er wordt veel volk verwacht, dus breng een schoenlepel mee.

 • zo
  16
  jun
  2013

  Zaradi Tebe, editie 3

  Pierkespark / 9000 Gent, Belgium

  Tweedaags ecologisch cultuurfestival. Muziek, poëzie, theater, en goe van eten en drinken. Georganiseerd door Dichter Bij Ithaka.

 • za
  20
  jul
  2013

  “En het grootste deel schreven we samen in bed” (Gentse Feesten)

  21:00 Los Perros Calientes / Goudstraat 2 / 9000 Gent, Belgium

  Sinds 2008 organiseren tijdens De Wolven van La Mancha de Gentse Feesten het internationaal cultuurfestival ‘En het Grootste Deel Schreven we Samen in Bed’. Een poëtische oase van dichtkunst, muziek- en andere performances en kunsttentoonstellingen.

 • za
  27
  jul
  2013

  Dichters in’t Raam!

  18:00 Lotte's Leescafé / Ottogracht 50 / 9000 Gent, Belgium

  Een krankzinnig volgeprogrammeerde en toch spontane tekstmarathon, in stijl van vroeger gewoon gescandeerd uit het raam naar de bezoekers van de Gentse Feesten. Georganiseerd door Poëzie Voor het Volk. Elf dagen poëzie uit het raam en op straat. Meer info.

 • za
  31
  aug
  2013

  presentatie AHJ Dautzenberg’s Extra Tijd

  Boekhandel Livius / Nieuwlandstraat 56 / 5038 SP Tilburg, the Netherlands

  A.H.J. Dautzenberg, door velen inmiddels al een van de beste en meest geëngageerde schrijvers van onze tijd genoemd, schreef een roman over zijn gestorven vader, Roda JC en de strijd tegen de dood. Deze werd reeds in Amsterdam gepresenteerd, maar vanavond is de presentatie in Tilburg. Diverse interessante sprekers waaronder Soul Food, Jasper Mikkers, Joubert Pignon en zanger Thomas van der Zwan zullen komen optreden. René van Densen doet vanavond een duo-optreden samen met De Opperpater. De avond is georganiseerd door uitgeverij Atlas Contact. Meer info.

 • za
  26
  okt
  2013

  presentatie Hoi Mam

  20:30 Galerie Kokon / Stationsstraat 38-40 / 5038 ED Tilburg, the Netherlands

  Georganiseerd door KutBinnenlanders.nl. 14 Auteurs presenteren vanavond hun ensemble-bundel “Hoi Mam: erotische verpozingen”. René van Densen brengt een voordracht van Arjan Onderdenwijngaard’s poëzie, die zelf helaas niet aanwezig kan zijn. Meer info.

 • zo
  03
  nov
  2013

  Rederijk Pepperplus

  14:30 Cafe de Gouden Bal / Hoogstraat 112a / 5615 PT Eindhoven, the Netherlands

  Rederijk Pepperplus, maandelijks dichterspodium. Met, onderbrekend, een taalquiz. Presentatie: Derrel Niemeijer.

 • za
  30
  nov
  2013

  Vernissage “overtijd”

  21:00 De Tuin van Heden / Meierij 178 / 9050 Ledeberg (Gent), Belgium

  Vernissage van expo “overtijd” door de Gentse kunstschilder en performer Jackjohannes Hemp. Met diverse speciale optredens – poëzie, spoken word, muziek. Georganiseerd door Dichter Bij Ithaka.

 • ma
  02
  dec
  2013

  Sprekende Ezels

  20:30 Hotsy Totsy / Hoogstraat 1 / 9000 Gent, Belgium

  De Wolven van La Mancha organiseren iedere eerste maandag van de maand (van oktober tot mei) De Sprekende Ezels, een podium voor woordkunstenaars in de Hotsy Totsy.

One thought on “Agenda

 1. Ik wil alleen getroost worden door een verdrietig meisje, hoe dikwijls moet ik dat nog zeggen als ik niet vergeetachtig ben !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.