Vaste lezers weten dit al, minder vaste lezers kunnen dit vinden op mijn biografie-pagina (die eerlijk gezegd best grappig is). Maar ik hang dus al een tijdje van die supermarkt-kaartjes op de supermarktkaartjesborden, maar dan met een gedichtje erop. Dat doe ik helemaal in mijn eentje. En dat schiet niet op.

Dus als je nou écht komende donderdag (26-1) eens Gedichtendag wil vieren hè, ga dan eens wat doen. Sterker, ik help je wel. Ik heb een mooi vijfluikje aan gedichten, kant en klaar downloadbaar, in de stijl van drie van de bekendere supermarkten in Nederland, gratis en voor niets downloadbaar ter beschikking gesteld. Als individueel kaartje of in handige A4-versies die u daarna alleen hoeft bij te knippen (dus met het hele vijfluik er dan op). Dat was verrekt veel werk, kan ik u vertellen. Daar gingen mijn avonden waarop ik ook gezellig had kunnen doen. Dus nu mag u er mee aan de slag. Ik heb genoeg gedaan.

Dus: Viert u Gedichtendag zogenaamd ? Print dan wat van die gedichtjes uit, ga naar de nabije supermarkt, en hang de kaartjes op het bord. Doe het vandaag, doe het over héél Nederland. Laat 26 januari 2017 de dag zijn dat Gedichtendag elke supermarktbezoeker versteld doet staan.

JAMAAR HOE DAN RENÉ ? Heel simpel:

  1. Klik op deze link
  2. Klik op het individuele gedicht of A4 versie (onderaan) van het gehele vierluik, in de stijl van de supermarkt die u gaat bezoeken
  3. Printen
  4. Knippen
  5. Naar de supermarkt !
  6. Ophangen !
  7. OPTIONEEL MAAR GEWAARDEERD: maak een selfie erbij ! Stuur die mij via Facebook of Twitter. Wie weet verloot ik speciaal voor Gedichtendag 2017 wel iets leuks. Dat weet ik nu nog niet. Want u kennende gaat u dit weer helemaal niet doen he ? Nee he ? U veegt er weer gewoon uw broek mee af. Met je Gedichtendag, zegt u dan. Bekijk het met je tekstjes en je harde werk. Ook goed. Dan wint een ander die mooie prijs. Niet zeuren achteraf he ?
Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *