kaft-the-rexit-1[simpleecommcart_add_to_cart id=”14″ ]Met vrienden als deze… Nee, grapje. Oke, dus ik heb een paar maanden geleden mijn spullen en kat bijeen gepakt en ben (terug)verhuisd naar Gent. Daaraan voorafgaand werd er een min of meer verrassings-BBQ georganiseerd door mijn vrienden en schrijfcollega’s in het Tilburgse, wat een grootse gezellige boel werd. Maar deze groep is nog verder gegaan: er is een volledig boek bij elkaar geschreven ter ere van mijn afscheid van Tilburg. Het moet niet gekker worden.

En deze donderdag wordt het boek dus gepresenteerd, in Tilburg. Met optredens van (zeer gewaardeerde) muzikanten, dichters en meer malloten. Ik ben er zelf ook bij. Schijnbaar wordt van mij verwacht dat ik erbij ga liggen op een bank zoals bij de fameuze filmavonden – vaste lezers weten dat ik het hier over ‘club Blini’ heb, waar ook de meeste kortverhalen rondom De Opperpater plaatsvonden. Die trouwens beloofd heeft er ook bij te zijn. Het wordt een gekke, absurdistische avond met insider- en outsiderjokes, kutbinnenlanders, drank, en een boekje genaamd ‘The Rexit’ (uiteraard een knipoog naar die rare anti-EU beslissing in Groot Brittannië dit jaar). Presentatie: AHJ Dautzenberg en Frank van den Nieuwenhuizen. Initiatief en organisatie: Paul van Est.

Iedereen is welkom, entree (inkom) is variabel. U leest er alles over op onderstaande links.
De Kunstmaan, Tilburg / Stedekestraat 72 (loopafstand van CS noordzijde) / 19u30 – 23u00 / Entree: dobbelen

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *