Nog even over dat Halloween / Tarotkaarten-project waar ik ook aan meegewerkt heb: om half negen die avond verscheen op Facebook (op mijn speciale facebook pagina die u ongetwijfeld vindikleukt, toch ?) exclusief alvast de video horend bij mijn live voorgedragen gedicht. Daar bofte de thuisblijver mee, want in tegenstelling tot wat ik verwachtte was ik niet de 7e voordrager (ik had kaart nummer 7) maar was dat volledig willekeur en trok het publiek zelf steeds de bijbehorende kaart. Ik was live zo ongeveer als een van de laatsten aan de beurt. Maar goed, het was wel een interessant avondje en een mooi project. Blij om er deel van uitgemaakt te hebben. En voor iedereen die er wel of niet was: de video !

ZEGEWAGEN

Zeg zelf:
Wat heb je aan die
zegewagen
die
vierwielige trofee
is de overwinning
er geen
zonder
wellicht ?

Kom zeg:
Wat heb je aan die
zegeronde
rijd er
vooral geen
TWEE
dan telt het niet meer.
Zonde
wellicht?

Komaan zeg:
Wat heb je aan die
zege überhaupt ?
Kom
we vieren
wel een feestje
en strijden
dan
door.

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *