Ik was er al maanden achter de schermen mee bezig, maar vrijwel al mijn gedichten op deze site zijn nu te beluisteren of te bekijken. Een deel was tijdens de lockdown-periode (leve het coronavirus) al als dagelijkse poëzievideo vertolkt, en natuurlijk had ik ook al de nodige conceptvideo’s gemaakt over de jaren heen, maar vrijwel alle andere gedichten zijn nu ook in audiovorm te beluisteren. Dus voor blinden en slechtzienden: u kunt er nu mijn stem bij horen, uiteraard sta ik niet in voor een plezierige beleving.

Sprekende van: Droef gaat even op hiaat. Na de afgelopen show van woensdag donderdag die ik faliekant verpest heb, is het even mooi geweest. We willen gewoon weer door in café Het Volkshuis en zolang dat niet kan, nemen we pauze. Dus verwacht nog wat meer updates aan deze website, want ik heb mijn handen weer vrij!

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *