Neem uw woord
om elke tijd te lezen
Puzzel uw bestaan
Bij een
Bij nul

Maak de stukjes passend
In een groter geheel
Dat enkel
In uw ogen
Kan bestaan

En als het past
Stuur me er dan
Een foto van.

(Dit is een verloren gewaand gedicht; speciaal voor elk exemplaar uit de oplage van ‘Prozacstad’ had ik een uniek gedicht voorin het boek geplakt. Het bestand met die gedichten is verloren gegaan, waardoor nu veel trotse Prozacstad-bezitters poëzie van mij hebben die ik zelf niet eens heb. Deze kwam ik recent bij toeval nog tegen.)

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *