Uitgeverij Heimdall | Allerheiligen, Bezeten WoordenIk meld het wat later dan sommige andere auteurs, maar nog ruim voor het boek uitkomt: althans, hij staat blijkbaar gepland op 15 september a.s. Dan verschijnt “Allerheiligen, bezeten woorden” bij Uitgeverij Heimdall (Allerheiligen, Bezeten Woorden | Uitgeverij Heimdall | 15 september 2015). Zaterdag 3 oktober wordt hij gepresenteerd. Alles ruim voor Halloween oftwel 31 oktober. Griezelig ruim op tijd. Zeg maar zo ruim op tijd dat je er makkelijk achtendertig zombies, zeventien glitterende vampieren, drie ruiende weerwolven en een obees Monster van Frankenstein tussen zou kunnen passen. Met ruimte voor broodjes kaas en koffie. Enfin.

Er zitten 21 zeer verschillende dichters in de bundel, waaronder ondergetekende. De twintig andere auteurs zijn Michelle Andon, Bianca Hazenberg en Gehrard Burgers, Jack van Hoek, Nanna Dillen (tevens voorwoord en redactie), Wouter van Heiningen, Hans F. Marijnissen, Liesbeth de Blécourt, Richard Laan, Magda Thomas, Rick van der Made, Mattie Goedegebuur, Gerhard te Winkel, Ilse Vandenbussche, A.H. van der Elst, Martijn Adelmund, Daan Taks, Ruud Broekhuizen, Vincent Jongman en Derrel Niemeijer. Een uiteenlopend gezelschap, zacht gezegd, voor de nederlandstalige-huidige-poëzieliefhebbers. De bundel richt zich op een jonger publiek middels het Halloween-thema en er staat dus een gedicht van mijn hand in. Enkele exemplaren van dit boekje zullen te zijner tijd ook via mijzelf te bestellen zijn, als daar behoefte aan is. Snel bij zijn, ik zal er maar een paar van de uitgever opgestuurd krijgen, daarna moet u gewoon bij voorgenoemde uitgever zelf zijn. Het is geen heel griezelige man. Op zich is dat dan weer jammer.

Oh ja, om teleurstelling te voorkomen: er staat nogmaals maar één gedicht van mijn hand in dit boekje. En het is ook niet mijn eerste bloemlezing of zo. Hier ziet u een soort van overzichtje.

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *