Turing: door naar ronde twee !

turingDus ik stuurde een tijdje terug twee gedichtjes naar de Turing Gedichtenwedstrijddinges. Tegen alle verwachtingen in is er eentje door naar de tweede ronde. Lees ik net in mijn e-mail inbox. Daar zat een bericht in van die strekking. Het kan natuurlijk een gemene grap zijn. Dat is waarschijnlijker. Hoewel het gedicht in kwestie wel oke is. Ik vond persoonlijk het andere gedichtje beter. Maar ja, wie ben ik. Toch leuk, dit. Wat houdt het nu in ? Ik citeer even: Je ontvangt een persoonlijke beoordeling, geschreven door een medewerker van Awater of Poëziekrant. Bovendien maak je kans om met je gedicht de Top 100 te halen. De uitslag hiervan volgt begin januari. De persoonlijke beoordeling kun je begin februari verwachten. Nou. Dat was dus mijn nieuwtje van vandaag. Felicitaties mag u eventueel onder dit bericht plaatsen.

Share Button

One thought on “Turing: door naar ronde twee !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *