Daar sta je danMijn mailbox zit er vol mee, met grappige reacties, maar vooral schrijven ze veel: Smile, je staat op Geenstijl. Het is zowaar ook zo. Okee. Het was een gek dagje gisteren. Zo schrijf je maandenlang teksten hier en op facebook – wat zeg ik, alweer ruim een jaar, elke dag – en zo slaan poterdorie je Marktplaats tekstjes aan. Marktplaatstekstjes. Ja echt. Schijnbaar zijn ze een hit. Vind ik niet erg, want zo verkoop ik zowaar die oude dvds nog een beetje (ik kan het geld verdomd goed gebruiken) maar wutfuk. Misschien dat ik vanaf nu gewoon alleen maar marktplaatstekstjes moet gaan schrijven. Ik kreeg zelfs aanbiedingen om hier of daar te gaan bloggen, ik kreeg fanmail, ik kreeg natuurlijk wat reaguurderstront over me heen (hoort erbij) en de analytics van deze website zijn ook heel erg grappig vandaag. Enfin, hopelijk gaat vandaag weer iedereen normaal doen. PS: deeveedeetje kopen ?

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

2 gedachten over “Smile….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *