Download: Golden Mile van Turnhout (PDF)

Golden Mile van TurnhoutSoms verbaast het me dat ik überhaupt bezittingen heb, want ik geef constant alles weg. Nu dus weer. Een tijdje terug ging ik met een vriendengroep de uitdaging aan om een route van twaalf cafés af te leggen. De route heb ik zelf geselecteerd en ik ontwierp er ook een kaartje bij. Vanaf vandaag is dat gewoon te downloaden. Dan kunt u ook op avontuur. Gewoon, gratis. Natuurlijk vind ik verslag achteraf altijd leuk om te lezen of te horen. En handige ondernemers die denken hahaaaaa, gratis, hier gaan we misbruik van maken, dat mag dan weer niét van mij. Stouterds. Maar de echte avontubier mag in onze voetpaden treden. Even printen, bijknippen, vouwen en je kunt los.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.