Filmvertoning 'Shi / Poetry' (2010)Het drie dagen durende poëziefestival La Ville Perdue in de Tuin van Heden keert terug! Op 11 april wordt tijdens dit festival de film ‘Shi’ (Poetry) vertoond. En aan mij is de grote eer om deze film met een filmgedicht in te luiden. Zoals de kenners van mijn werk weten, heb ik dit in het verleden vaker gedaan bij andere vertoningen van cinematische juweeltjes. Ik heb er zin in, kortom. Kom ook kijken, entree is gratis !

Meer informatie, klik hier

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *