Don Vitalski's Legendarische Dinsdagclub
Mijn naam staat op het affiche dus het is waar. Temidden van al die andere weergaloze mensen, paaldansers, burlesque, muziek, humor, sterfscènes, danspasjes, en meer. Het is om tien uur gedaan dus wie nog moet werken op vrijdag, komaan, je bent nog op tijd thuis. Zelf krijg ik een minuutje of vijf net als iedereen, dat is de enige manier om al die mensen aan bod te laten komen. Maar ik ga mijn best doen iets van die vijf minuten te maken dus kom gewoon allemaal massaal kijken. Als publiek heb ik ook al een paar edities bezocht en het was elke keer de moeite, topamusement. 19u, Charlatan Gent (op de Vlasmarkt – ach, wie weet dat niét ?).

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *