Ik Wil Weten Wat Je Zingt (uit Luisterend en Stuimig)IK WIL WETEN WAT JE ZINGT

Ik wil weten
wat je zingt
achter muren
zonder oren
zonder ogen
zonder opinies

Ik wil weten
wat je zingt
achter muren
zonder zorgen
zonder zuur
zonder zwoegen

Ik wil weten
wat je zingt
achter je stille blik
en je gesloten mond

Ik wil horen
wat je zou zingen
wanneer je weer mag.

Tijdens de lockdown leest dichter René van Densen elke dag een gedicht voor uit zijn dichtbundels. In navolging van Gert Vanlerberghe’s Balkonnenvrees heeft hij deze reeks Keukenvrees gedoopt. Op deze manier kunnen blinden en slechtzienden ook wat van zijn poëzie meekrijgen en hebben het bijkomende voordeel dat ze René zelf niet kunnen zien. De bofferds.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *