Nieuw werk verkrijgbaar!
Vers van de letterlijke pers: Twee nieuwe boekjes.

Prozacstad is een verzameling korte proza (een groot deel is al op Facebook voorgepubliceerd) dat zich afspeelt in de grauwe, druilerige en deprimerende omgeving die Prozacstad heet. Een mozaïekvertelling van wat op leven moet lijken in een stad zonder hoop, trots of eigenwaarde. Rijkelijk geïllustreerd met foto’s, maar er zijn dus ook teksten. René beseft zich dat de meeste mensen liever geen plaatjes kijken. Het boek is tijdelijk verkrijgbaar inclusief complete set WK-Trauma’s (koop ‘m dus nog vóór de zomer!).

Papierpulp in Spe is de tweede dichtbundel van René’s podiumteksten, maar eigenlijk de eerste ‘solo’. Zijn debuut, U Mag Mij Wegstemmen, is immers enkel verkrijgbaar als duobundel samen met Bobadas’ Jullie Kennen Niet (Zo) Veel. De bundel is experimenteel vormgegeven maar desondanks nog best redelijk te lezen. Zwarter in thema omdat het goeddeels teksten uit zijn burnout-periode betreft, maar als altijd toegankelijk en kwinkslagrijk.

Beide boeken zijn verschenen in een beperkte, genummerde oplage (50 stuks van elk). Bovendien is elk exemplaar voorzien van een extra unieke tekst, die per boek verschilt. Hierdoor is geen enkel exemplaar hetzelfde als een andere. Want alle anderen verschillen weer van die ene. En van elkaar. Nou ja, u begrijpt hopelijk wel wat we bedoelen. Het is weer een idioot boekje, kortom.

De boekjes zijn enkel te verkrijgen via René zelf, dus bij interesse kunt u het beste een berichtje sturen via het contactformulier op deze website.

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *