René van Densen op Zaradi Tebe

Zaradi Tebe 2014
Eigenlijk was hij van plan lekker anoniem tussen het publiek in de zon te genieten van de gebruikelijk fantastische line-up op het sympathieke Gentse eco-festival Zaradi Tebe (14-15 juni). Mooi niet, dacht de organisatie. Alle drie de vorige edities werd René verzocht iets te komen doen. Het was alledrie de keren iets idioots. Zoals het publiek voor laten lezen uit de Kerk van de Kalebas, of vóór het WK2010 voor een park vol Belgen ‘haat mij’ te declameren in een Oranje Jup Holland Jup shirt. En dus staat hij nu alsnog wederom op het programma. Ze hadden hem ook zich gewoon zat kunnen laten drinken in het gras. Zelf weten. Het is nog onbekend wat René gaat doen…

UPDATE – Ook dit jaar staat René’s naam niet in het promofilmpje. Tot grote tevredenheid !

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *