Je zou het bijna vergeten omdat het een half jaartje wat rustig is geweest rondom Collectief Schouderhaar, maar we komen binnenkort weer eens naar je toe ! Jazeker, Schouderhaar is alive and kicking en je hebt weer eens een gelegenheid om ons live te aanschouwen. Dus als je denkt, goh, die dynamische, ongeregelde boel gekke heren en dame die samen Collectief Schouderhaar vormen, en waar René keer op keer over berichtte, die wil ik wel eens een keer zelf aanschouwen, dat kan. Gewoon. Zomaar. En binnenkort, ook nog eens. Wel is dat voorlopig weer ons laatste optreden, want overige podiummomenten zijn nog in volop overleg maar zeker niet definitief. Dus er is één zekere kans, één momentje in de nabije toekomst, dat u Schouderhaar nog eens kunt gaan aanschouwen.

Dan moet u wel naar Liedekerke toe. Jazeker. Liedekerke. Likert. (Zo noemt men dat daar, dus dat is niet om te zeggen dat u iemand bent die heel erg veel vindikleukt op Facebook of zo. Het gaat niet altijd om u. Echt niet. Soms wel, niet altijd.)
Het plaatsje wat men ook wel eens Berrevoesj oftewel blootvoets noemt, blijkbaar. Ik heb dat op Wikipedia moeten opzoeken want mij zegt het niets. Maar dat past dus alvast perfect, aangezien onze eigen Ellen Lanckman alleen maar met blote poezelige voetjes optreedt. En als men vanuit daar al bij Kim-Il-Sung op de thee is geweest, is mijn beruchte vredesjas vast ook niet fascistisch meer. Dus Schouderhaar en Liedekerke, ik zie dat wel ja. Dat past. Prima.

JamaarwanneerdanRenézeghetonsduurtlangverdorieikwilhetwetennuzeghetzeghet oke. Oke oke. Het is zondag 29 januari aanstaande. ’s Middags, dus u moet vroeg in de auto zitten. We starten om 13u. Het is een poëziebrunch (dus inclusief eten, dat dan weer wel) en kost entree. Of zoals de Belg zegt, inkom. Op Facebook vindt u alle info. Jamaar jamaar u kunt dan niet, zeker ? Of toch wel ? Want wij treden keer op keer op, op diverse plekken in Nederland en België, en het is niet onze schuld als u er niet bij kunt zijn he. Dan regel maar eens zelf ergens in uw buurt dat we daar komen optreden. We zijn niet gratis. Want we zijn een unieke teksttheater-beleving. Dus we zijn het waard. En niet komen is een uniek optreden missen, want we doen nooit hetzelfde. Dus tot zondag over een paar weken !

Share Button

Door Rene van Densen

Schrijver, dichter en mafkees René van Densen publiceert niet alleen op internet. Er zijn ook boekjes van hem te koop in zeer gelimiteerde oplagen (en hij doet niet aan tweede drukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *