Nieuwe video: Kudos & Comments

Deze week heb ik ‘nee’ gezegd tegen enkele nieuwe aanvragen voor optredens (en ‘ja’ op ééntje, want die is met Collectief Schouderhaar en daar zeg ik altijd ja op).

Feit is dat ik optreden gewoon (behalve dus met de Schouderhaartjes) niet leuk vind. Ik sta te zenuwen, krijg de tekst nooit eruit zoals ik wil, ik vergeet mijn boeken aan te prijzen en achteraf ben ik altijd ontevreden over hoe ik mijn set heb samengesteld.

Nee, ‘live’ vind ik gewoon niet fijn om te doen. Het schijnt te moeten, als dichter, maar ik weet dat nog zo net niet. Dus ik ga vanaf nu heel veel nee zeggen (behalve als ik dronken gevoerd word, een écht goede vriend het vraagt, of als het met Schouderhaar is. Vooral als het met Schouderhaar is).

Video’s maken vind ik dan wel leuk. Dus daar moet u het voorlopig mee doen. Op semi wekelijkse basis. Een nieuwe video. Omdat ik liever niet live meer optreed. Doe ik dat toch, dan zal het waarschijnlijk bijzonder worden. En kunt u het beste maar komen kijken. Denk ik.


KUDOS & COMMENTS

Lege hulzen
rollen in de straten
Allang niets
meer te zeggen
Men wil het
zelf niet in de gaten
En laat zich er
gewillig bij neerleggen

Zinloze zielen
afgevuurd
Begeleid door
gerepeteerd hoongeschal
Elk salvo doorverhuurd,
verzuurd

In het
krokodillentranendal.

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *