Agenda

Boekingen

Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Wil je René zien optreden op jouw evenement? Je kunt hem gewoon een bericht sturen, hij komt waarschijnlijk graag. Is die jongen ook weer even het huis uit, moet je maar denken.
 

Optredens van René van Densen

RSS

2018

 • vr
  11
  mei
  2018

  Droef Aid Dag Twee

  21:15

  Bovenverdieping Trafiek / Pierkespark Brugse Poort (Bij De Vieze Gasten) / Gent / België / entree gratis

  René van Densen is mede-organisator van Droef.gent maar gunt daar met name anderen het podium. Derhalve treedt hij zelf zeer weinig op. Ter ere van het BOM-Festival in de Brugse Poort, waar dit jaar Droef Aid (de 8e editie van Droef, en direct meerdaags) als onderdeel in opgenomen wordt, zal hij nog eens de legendarische legerjas aantrekken. Voor wie hem nog nooit heeft zien optreden, voor wie hem heeft zien optreden maar het alweer vergeten is, voor wie hem zag optreden en het goed vond. Of voor wie hem op Droeffier in december zag, toen hij al zijn teksten live wegsmeet in plaats van ze voor te dragen. Wees allen welkom. Inkom gratis. Er is muziek en er zijn ook andere sprekers en zo.

 • di
  12
  jun
  2018

  Sprekende Ezels Brussel

  20:30 café Jester / Hallepoortlaan 2 / 1060 Sint-Gillis (Brussel) / België / Entree gratis De Sprekende Ezels in Brussel stonden nog op het verlanglijstje van René van Densen om er eens op te treden. In feite staat het na vanavond nog altijd op zijn verlanglijstje want dit was vroeger enkel in het legendarische café Monk, maar sinds kort is er een tweede locatie aan het programma toegevoegd, te weten café Jester. En die naam past goed bij Van Densen, dus komt hij af. Wees op tijd, want René moet ook nog een trein terug naar huis zien te halen en we kunnen niet eeuwig wachten tot u er ook bent. Bent u er nog nooit geweest? Jester is op een zeer kleine afstand van het vermaarde en sfeervolle station Brussel-Zuid (Midi), waar het altijd een feest is om op een perron te wachten. Genot verzekerd !

One thought on “Agenda

 1. Ik wil alleen getroost worden door een verdrietig meisje, hoe dikwijls moet ik dat nog zeggen als ik niet vergeetachtig ben !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *